• 2800 TATABÁNYA, BORBÉLY U. 6.

TELJES KÖRŰ SZERVIZ

Cégünk 1998 óta foglalkozik kamionok, teherautók, pótkocsik teljes körű szervizelésével, alkatrészek felújításával Tatabányán. Alkatrészek felújítására külön műhelyrészt alakítottunk ki, gépekkel, szerszámokkal.

Az M1-es autópályán lerobbant kamionok soron kívüli szervizelése! Műszaki hibás kamionok levontatása szervizünkbe partnereinkkel.

MŰSZAKI VIZSGABÁZIS

Személygépjárművek, tehergépjárművek, pótkocsi, lassú járművek, mezőgazdasági járművek és pótkocsijaik műszaki vizsgáztatása.

A balesetmentes mindennapi közlekedés alapfeltétele, hogy a közúti forgalomban csak megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt. Ennek érdekében vállaljuk gépjárművének műszaki vizsgára felkészítését, ezt követően pedig vizsgáztatását, mindezt egy helyen, rövid határidővel

TOVÁBB>>>

TÁRCSAFÉK NYERGEK JAVÍTÁSA

Knorr-Bremse, Wabco, Meritor, BPW, Haldex, SAF, Brembo tárcsafék nyergek teljes felújítását, javítását vállaljuk.

Az országban az elsők között kezdtük a féknyergek felújítását, saját technológiát kidolgozva és saját H engedélyt szerezve hozzá. Közel 20 éves féknyereg felújítási tapasztalattal rendelkezünk és az ország egyik legnagyobb féknyereg pótalkatrész készletével rendelkezünk.

VDO TACHOGRÁF

Hivatalosan kijelölt VDO tachográf illesztő műhely vagyunk!

Új intelligens 4.2 VDO tachográfok beépítése.

Az új DTCO 4.2 intelligens tachográf megváltoztatja a szabályokat – a könnyebb ellenőrzés és a maximális hatékonyság új korszakának kapuja a flottakezelésben. Többek között egy olyan fedélzeti rendszer, amely megkönnyíti a nemzetközi működést és a határátkelőhelyeken történő felesleges megállások elkerülését.

Az új DTCO 4.2 intelligens tachográf számos új funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megfelelni az új európai mobilitási csomag jogszabályainak.

EREDETISÉGVIZSGÁLAT

Eredetiségvizsgálat, Eredetvizsga, Állapotfelmérés.

Az eredetiségvizsgálat folyamán megvizsgálják a jármű alvázszámát, motorszámát és rendszámát. Ezek  összehasonlításra kerülnek a gyári állapothoz, a kísérő okmányokhoz és a BM nyilvántartásához képest.

Az eredetiségvizsgálat eredményét tartalmazó hatósági bizonyítványt a vizsgálat után az eredetiség vizsgáló állomáson át lehet venni, igazolás kiállítása esetén az okmányirodában, vagy postai úton kerül kézbesítésre.

További információk

MUNKAGÉP SZERVIZ

Bobcat, Komatsu, Caterpillar, Terex, New Holland stb. dózerek, rakodógépek, forgókotrók javítása, szervizelése.

Használt munkagépek eladása, bérbe adása!

Vállaljuk munkagép és rakodógép javítását, időszakos szervizelését, karbantartását magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező szerviztechnikusainkkal.

ALKATRÉSZ KERESKEDELEM

Új és bontott kamion és pótkocsi alkatrészek, hidak, kerékagyak, féknyergek, fék-futómű alkatrészek, világítás és karosszéria elemek.

Új és felújított légfékberendezések: légszárítószelepek, fékerő szabályozók, fékvezérlőszelepek, légrugó (szintállító) szelepek, pótkocsiszelepek, relészelepek, lefújószelepek, négyutas szelepek stb.

GUMI SZERVIZ

Személygépjármű és tehergépjármű gumi szerviz.

Gumiszervizünk hétfőtől péntekig az alábbi szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit:
Gumiszerelés: Vállaljuk gumiabroncsok felszerelését bármilyen méretben. A nálunk vásárolt gumiabroncsok szerelése kedvezményes áron történik.
Centírozás: Modern számítógépes centírozógépen végezzük a kerék centírozását.
Gumiabroncs értékesítés: Szakszerű tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb ár-árérték arányú gumiabroncsot.
Alufelni és acélfelni értékesítés: Kiváló minőségű alufelnik és kedvező árú acélfelnik közül választhatja autójára a legmegfelelőbbet.
Gumiabroncs javítás: A defektjavítást a legjobb anyagokkal végezzük, így az Ön javított kereke ismét teljes értékű lesz.
Keréktárolás: Ha Ön nem tudja hol tárolni kerekeit a téli-nyári felszerelésig, vállaljuk abroncsainak szakszerű tárolását a következő szezonig.
Flotta: Gépjárműparkkal rendelkező cégeket is ki tudunk szolgálni. Igényelje flottakártyánkat és a vele járó kedvezményeket.
TPMS szerelés, programozás: Vállaljuk gumiabroncs nyomás mérő szenzorok (TPMS) beszerelését, felprogramozását, diagnosztikáját.
Gumiabroncsok gázzal feltöltése: Vállaljuk szervizünkben a gumiabroncsok (speciális pneu) gázzal való feltöltését.

FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS

Személygépjárművek és tehergépjárművek futómű beállítása Tatabányán.

A gumiabroncsok élettartamában nagyon nagy szerepet játszik a futóművek megfelelő beállítása.

Optimális esetben a futóműbeállítást minden évben kétszer, az időszakos gumicserék alkalmával elvégezzük a biztonságos közlekedés és az autó megfelelő műszaki állapotának fenntartása érdekében. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a periódusok közben is szükségessé válik a futóművek felülvizsgálata, azok szakszerű beállítása. Sok olyan hatás érheti járművünket, melyeknek következtében a kerekek állása megváltozik, és ezzel az egyes alkatrészek, az abroncsok vagy akár a teljes irányítás is veszélybe kerülhet. Ha nagyobb kátyúra futunk vagy például egy padka miatt nagyobb erőhatás éri a kerekeket, mindenképpen érdemes azok állását megvizsgáltatni.

Autónk jelzéseiből sok esetben akár állapotfelmérés nélkül is tudhatjuk, hogy elérkezett az idő a futóműbeállításra!

  • Ha a kormány nem, vagy csak nehezen áll egyenes állásba,
  • Ha rázkódik a kormány, vagy az egész autó menet közben,
  • Ha az autó irányítása nehézkes,
  • Ha a jármű egyik vagy másik irányba húz,
  • Ha a gumiabroncsok feltűnően ferdén kopnak,

mindenképpen keressen fel minket, és kérjen időpontot futómű ellenőrzésre és beállításra. Ezzel nem csak a vezetési élményt teheti komfortosabbá, de elkerülheti az esetleges baleseteket, vagy későbbi súlyos meghibásodásokat, magas javítási költségeket.

AUTÓKLÍMA

Személygépjárművek és tehergépjárművek klímadiagnosztikája, töltése és tisztítása.

Klíma tisztítás, klíma töltés, klíma diagnosztika Tatabányán.

Autóklíma szerviz, autóklíma töltés, klíma javítás, tisztítás és fertőtlenítés, klímahűtő csere, klíma töltés, nyomáspróba, ózonos fertőtlenítés.

 

BUSZ BÉRBEADÁS

Ford Transit 9 személyes buszok bérbeadása.

(Aktuális árakról kérjenek telefonos tájékoztatást )