Nyitólap Cégünkről Tevékenységeink Gumi Kapcsolat
Nyitólap Startsite Main page Domáci

Jogi nyilatkozat

Az ezen a weboldalon található szövegformátumú és multimédiás információk, úgymint szövegek, rajzok, grafikák, emblémák, képek, audio- és videoanyagok, fényképek, szoftverek és technológiai leírások a szerzői jogok terén alkalmazandó nemzeti és nemzetközi szabályozás hatálya alá esnek.


Impresszum

Az oldal üzemeltetője:

Vértes Kamion Szerviz Kft.


Hosting & Design:

Társaságunkat, a Vértes Kamion Szervíz Betéti Társaságot 1998-ban magánvállalkozásként alapítottuk, amelyet még ugyanabban az évben Betéti Társasággá alakítottunk át. Alapítása óta társaságunk folyamatosan fejlődik, bővül. Mára rendelkezünk a fékberendezések felújításához szükséges "H" minősítéssel, amelynek megléte azért fontos, mert egyrészt ebben a szakmában elengedhetetlen e minősítésnek a megléte, másrészt pedig országos szinten mindössze kb. öt cég rendelkezik ilyen minősítéssel.

A minősítés biztosítja a vásárlót a legjobb minőségű alkatrész megvásárlásáról. Az alkatrészek, miután elkészültek, próbapadi bevizsgáláson vesznek részt, melyek után 6 hónap garanciát vállallunk.

Próbapadi műszereinket az Országos Mérésügyi Hivatal hitelesíti, technológiánkat az Autókut Zrt. évenként felülvizsgálja és jelentést készít a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak, akik felügyelik és kiadják a "H" minősítéseket.

2003-ban vásároltunk 1 db Renault Master 1,6 t-s 5 raklapos tehergépkocsit, mellyel belföldi és nemzetközi árufuvarozást végeztünk. Az évek során tevékenységi köreink bővítése mellett folyamatosan bővítettük raktárkészletünket is. 2004 óta társaságunk végzi a belga Trucktechnic által gyártott alkatrészek export-import tevékenységét is, ami napjainkra havi 5-10 000 euro körül mozog.

2005-ben raktárlészletünk bel- és külföldi vevőkörünk jelentős bővülésével növekedett, amelyet akkori telephelyünkön nem tudtunk megoldani - ekkor egy új telephelyet vásároltunk. A telephelyen megkezdtük egy új, minden újonnan felmerülő igény kielégítésére alkalmas raktár- és szervízépület felépítését (ezen beruházás értéke 50 millió forint). Az új épület minden szempontból megfelel az európai szintű kiszolgálásnak. 2005-ös átköltözésünkkel egyidőben elkezdtük a Meritor (Lucas, ArwinMeritor) féktárcsák, Meritor fékbetétek és egyéb Meritor termékek (tárcsaféknyergek és javítókészletek) felkarolását, forgalmazását.

2005-től Wabco EBS-diagnosztikai vizsgálatot tudunk végezni gép-, illetve pótkocsikra, pótkocsikon az EBS-konfigurálását is el tudjuk végezni.

2005 novemberében vettük használatba az új épületet: az új telephely és raktárépület révén új szolgáltatásokkal bővítettük kínálatunkat, amely természetesen alkalmazottaink létszáménak bővítését is maga után vonta.

2006. januárjától szervízünkben görgős fékpad üzemel, így adott az alkatrészek helyszíni le- és felszerelése, és a munka végeztével számítógépes fékdiagnosztikai vizsgálata.

2006 elején Meritor raktárkészletünk elérte az 5.000.000 Ft-ot, amivel leginkább saját szervíztevékenységünket láttuk el elsősorban, majd fokozatosan megismertettük és megkedveltettük ügyfeleinkkel is ezt a márkát.

2006-ban már közismert Meritor termékforgalmazók voltunk, a többi megszokott márka mellett.

2007-től Haldex EB+ (EBS) diagnosztikai vizsgálatot tudunk végezni, pótkocsi EBS modulokat tudunk konfigurálni, sőt a Haldex honlapján is feltüntetnek minket mint ajánlott szervízt a régióban.

(www.brake-eu.haldex.com)

2007-től Knorr-Bremse pótkocsi EBS-diagnosztikát (TEBS) és konfigurálást is tudunk végezni, így a teljes légfék palettát lefedjük a modern EBS rendszerek diagnosztizálásával és azonnali szervízelésével.

2007-ben több új tevékenységgel bővültünk, köztük a tárcsaféknyergek felújítása, amit ugyancsak a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyezett, és adta ki a "H" minősítést.

2007 év vége felé megállípodtunk a Banner akkumulátorgyártó céggel, hogy ellátjuk a regionális képviseletét a Banner kamion- teherautóakkumulátoroknak Komárom-Esztergom megyében.

2007-ben eladtuk Renault Master teherautónkat, fuvarozási tevékenységünkről a hangsúlyt az alkatrész-kereskedelemre helyeztük át. Vásároltunk két darab kisáruszállító furgont, melyekkel az ország több régiójába, illetve külföldre árut szállítunk ki, miután év végére vevőkörünk elérte a 400 céget (ebből 30 külföldi), kö ztük néhány állami és multinacionális cég is található.

2007 elejétől légrugókat is forgalmazunk, gép- illetve pótkocsikhoz, és szerelőink folyamatos szakmai továbbképzéseivel elértük, hogy a BPW Futóműgyártó Vállalat helyi szervízközpontjaként is üzemelünk.

A BPW is saját honlapján ajánl minket a www.bpw.de oldalon.

2008-ra raktárkészletünk mind légfékrendszerben, mind Meritor alkatrészekben, illetve összesen akkorára nőtt, hogy elterveztük cégünk tovább bővítését, ezért megvásároltuk a szomszédos 5000 m2-es telket, hogy szervízcsarnokunkat tovább bővítsük-fejlesszük, illetve egy hatalmas raktár- és logisztikai bázis kialakításán dolgozunk. Időközben dolgozóink létszáma elérte a kilenc főt.

Újdonságaink még esztergagépeinkkel a fékdobok szabályzása, amit már helyben végzünk, illetve a hozzá tartozó fékpofákat magunk szegecseljük fel gépünkkel, saját raktárkészletről adjuk hozzá a fékbetéteket. Így akár három tengely komplett fékjavításával is végzünk egyetlen munkanap alatt.

2008-ban már AWI hegesztőberendezéssel is rendelkezünk, mellyel alumíniumöntvényeket tudunk hegeszteni.

Fontosnak tartom megemlíteni hogy 2008-tól cégünk környezetpolitikai és minőségpolitikai nyilatkozattal vállalja, hogy a legkisebb mennyiségű káros anyaggal dolgozik. A szervíz takarítását az OKS vízbázisú vegyszereivel végzi, ami teljesen ártalmatlan a környezetre és magától lebomlik.

Ugyancsak 2008-tól az OKS disztribútoraként működünk, és ellátunk számos kisebb szervízt és boltot az OKS termékeivel.

Cégünk tovább fejlődik, forgalmunk a két évvel ezelőtti tízszeresét is meghaladta, így a jövőben több alkatrészüzlet megnyitását is tervbe vettük a 2008-2009-es évre.

2009-ben megnyitottuk Székesfehérváron (8000 Székesfehérvár, Új-Csóri út 8/A ) saját alkatrész üzletünket.

2010-ben vásároltunk egy Jaltest programcsomagot, ami a komplett teher gépjármű park diagnosztizálását szolgálja.

2011-ben pályáztunk, egy vállalkozás fejlesztési projektre, amit 2012-ben meg is nyertünk, így az Új-Széchenyi terv keretén belül egy 100 Mft-os beruházást hajtottunk végre, melyet 2013.Decemberében fejeztünk be és vettünk birtokba az új komplexumot.

Az új üzemegység tartalmaz egy komoly raktár részt, egy szerviz folyosót, egy két szintes iroda épületet, és egy komplett műszaki vizsgasort.


Klébert János

ügyvezető